Pàgines

dijous, 2 de juny del 2016

SORTIDA A CAN CASELLAS

El divendres 27 de maig vàrem realitzar la sortida de final de curs. El lloc escollit fou la casa de colònies "Can Casellas" a l'Anoia. Quan vàrem arribar ens vam trobar amb un paissatge preciós. Els monitors ens estaven esperant, el temps també acompanyava. Es veia venir que passaríem un bon dia.









Per esmorzar ens van donar coca amb xocolata. La coca l'havien fet amb productes ecològics de la mateixa granja. Estava boníssima!!!








El taller que havíem escollit fou el de la llana. Vam veure tot el procés. Primer com esquilaven l'ovella, nosaltres vam ser els encarregats de rentar la llana, després ens van ensenyar com es carda. Vam fer boletes de feltre. Vam veure com es filava amb el fus i ens van ensenyar com tenyien el fil amb tints vegetals. Va ser un taller molt interessant. Finalment cada nen es va fer la seva ovella ben vestida amb llana per endur-se cap a casa. Mireu les fotos!!

TALLER DE LLANA


Abans de dinar, també vam donar un tomb per la granja i vam veure els animals:

els cavalls i ponis...

les gallines...

...al galliner

el ruquet...






recollint els ous...

mirant atents!













tocant els conillets!


Com ja havíem fet molta feina i teníem ganes de dinar, vam anar cap al bosc que allà s'hi estava més fresquet i ens vam menjar els entrepans. Que bons! Quina gana!
En acabar de dinar vam construir cabanes amb branques i vam jugar una bona estona.



Havia arribat l'hora de pujar a l'autocar i tornar cap a casa. Vam arribar cansats però el dia havia estat genial!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada