Pàgines

dimecres, 31 de maig del 2017

SORTIDA A LA MANREANA

Avui tots els nens i nenes d'Educació Infantil, hem anat a la Casa de Colònies "La Manreana". Nosaltres hem pogut veure dos GUINEUS!!! Una petitona i una altra més gran. L'Arnau, el nostre monitor, ens ha explicat moltes més coses sobre la guineu, el nostre projecte d'aquest tercer trimestre.

Durant el matí hem fet dos tallers. El de la FAUNA VIMFERRI, on a part de la guineu,  hem pogut mirar i tocar molts altres animals: la tortuga mediterrània, el falcó mostatxut, el falcó pelegrí, el duc, l'esparver, el xoriguer, la gralla, el corb, el porc senglar, la daina, el cèrvol..., I després també, el de la GRANJA; pollets, galls, gallines, vaques, cabretes, ponis, cavalls, porcs vietnamites, porcs comuns, emus, estruços...,

Cliqueu a la imatge i podreu veure totes les fotografies.



També hem fet un vídeo de com la guineu gran sortia del caus....





dilluns, 29 de maig del 2017

TREBALLEM AMB MATERIALS DEL GUINOVART

Despres de fer el recull, entre les dues classes, dels diferenst materials amb què treballava en Josep Guinovart, nosaltres també hem fet la nostra petita "obra". A partir d'un trosset de fang, l'hem modelat i l'hem decorat amb materials propis d'en Guinovart .
Aquest ha estat el resultat:























... i també hem acabat el mapa conceptual sobre l'artista Josep Guinovart.




divendres, 19 de maig del 2017

PROJECTE GUINEU

Després de preguntar el que volem saber sobre LA GUINEU, hem dividit el projecte en 5 parts. Cada taula ha de preparar la informació, el material..., i l'exposar la part del projecte que li ha tocat.
Aquesta setmana hem après qui és la seva  família  i també el que mengen.




dissabte, 6 de maig del 2017

MOLTES FELICITATS

Els nens i nenes de la classe d'en Guinovart estem de celebració, ja que aquesta setmana l'Espai Guinovart ha rebut el guardó Creu de Sant Jordi. Nosaltres els hi hem fet aquest vídeo felicitant-los. ENHORABONA!



dimecres, 3 de maig del 2017

VISITA A LES RESIDÈNCIES

Aquest matí les dues classes de P5 hem anat a les residències. P5 A hem anat a Cal Mas Vell i P5B a La Ribera del Sió. Primer els hem recitat el poema de la primavera i després els hi hem cantat i ballat unes cançons. Aqui us presentem dos vídeos i fotos de l'activitat. També com a obsequi els hi hem dut un quadre de la primavera. Ha estat una bona experiència i els padrins i padrines han estat molt contents.