Pàgines

divendres, 28 d’abril del 2017

COMENCEM NOU PROJECTE

Durant aquest tercer trimestre treballarem "LA GUINEU". Algunes famílies ens han portat unes guineus, així hem pogut fer el nostre propi cau. També hem començat a fer el mapa conceptual.





dijous, 27 d’abril del 2017

CUCS DE SEDA

El nostre company Biel ens ha portat cucs de seda. Ell mateix ens ha fet una breu explicació de com és tot el procés de metamorfosi. A veure si tenim sort hi ho podem veure!








dilluns, 24 d’abril del 2017

TALLER ESPAI GUINOVART

El passat dijous 20 d'abril, els nens i les nenes de la classe den Guinovart vam anar a l'Espai. Primer la Lluïsa ens va ensenyar els quadres que hi ha actualment. A continuació vàrem fer el taller: D'ou a ou, caminen les formigues.
Fang, ferro, plastelina, escuradents, fustetes, branquetes, tubs de cartró, aquarel·les, retoladors..., Cada nen/a va crear el seu joc. Moltes gràcies a la Lluïsa que sempre ens ajuda perquè tot surti fantàstic.
Ah! El primer grup vam tenir la sort de poder conèixer a la Maria Guinovart.



















dimarts, 4 d’abril del 2017

FESTA LEGO

Avui per donar com a finalitzat el projecte d'aquest segon trimestre, hem fet una mini-festa on hem utilitzat les pinyates que va elaborar la nostra companya Dúnia. Aquí podeu veure com anat l'activitat.
Després també hem repartit per cada nen/a un joc de LEGO que ens va proporcionar el Centre Diagonal Mar (el dia que vam anar d'excursió).













TALLER DE CAL·LIGRAFIA

Avui dimarts 4 d'abril, dins de la setmana de Jornades Obertes, ha vingut la Laia Soler a fer-nos un taller de cal·ligrafia a tots els nens i nenes. Ens ha explicat com es fan correctament els traços de les lletres majúscules i hem pogut practicar nosaltres mateixos amb  tinta i unes canyes (que les utilitzavem com els llapissos). Ha sigut molt interessant!