Pàgines

dimarts, 28 de març del 2017

AGENTS RURALS

Aquest matí ens han visitat els AGENTS RURALS, ens han explicat coses molt interessants del nostre entorn,  els animalets que ens podem trobar, les coses que es poden fer i les que no quan anem al bosc....







dissabte, 18 de març del 2017

CONSTRUIM AMB LEGO

Aquesta setmana amb petits grups hem fet diferents creacions amb peces LEGO. Cada grup havia de decidir si volia jugar amb peces duplo o amb les peces més petites. Després s'havien de posar d'acord en el que volien construïr.... Aquest ha estat el resultat!
















dissabte, 11 de març del 2017

LLETRA PAL I LLIGADA

Continuem treballant la lectoescriptura i aquesta setmana ho hem fet a través del projecte LEGO. Vam repartir a cada nen/a una peça  i cadascuna tenia  escrita una lletra de l'abecedari amb pal o lligada. El joc es tractava de buscar les parelles.













FEM INFORMÀTICA

Durant dues setmanes els nens i nenes hem pujat a la sala de informàtica els dos grups junts per tal de realitzar dues activitats de l'edu365 sobre lego. Aqui teniu les fotos i els enllaços per dur a terme a casa les activitats.


http://edu365.cat/infantil/cos/index.htm







dilluns, 6 de març del 2017

GALETES DE LEGO

Avui el nostre company Biel ens ha portat galetes de LEGO! Ens ha ensenyat la recepta i també els motlles que ha utilitzat!  A la tarda abans de marxar cap a casa ens ha repartit una per cadascú.
Estan boníssimes!!!   Moltes gràcies!