Pàgines

dijous, 23 de febrer del 2017

CEBA CHALLENGE

Els nens i nens de P5 hem acceptat el repte del Jordi Ingles i Imma Coberó.


dissabte, 18 de febrer del 2017

SORTIDA PROJECTE LEGO

El passat divendres 17 de febrer els nens i nenes de P5 vam fer la sortida del projecte LEGO. La primera parada va ser a Castellbisbal on hi havia una exposició de LEGO feta per HISPALUG (aficionats de LEGO Catalunya). Allà vam poder observar 12 diorames de temàtiques diferents com ara ciutats conegudes, col·leccions de vehicles, aeroports, parcs d'atraccions, escenes de pel·lícules famoses i fins i tot un tren que funcionava. Ens vam quedar bocabadats!

L'Ajuntament de Castellbisbal ens va atendre molt bé i ens va obsequiar amb una bossa per a cada alumne, i també material per l'aula.

Un cop vam haver acabat d'esmorzar, vam tornar agafar l'autocar per anar al LEGO fun factory que es troba dins del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. Allà ens esperàven la Belen i l'Andrea, les dues monitores de l'activitat.

Després de dues hores intenses de jugar i crear amb les peces de LEGO, vam anar a dinar al parc de Diagonal-Mar que es troba allà al davant mateix.

Va ser un dia molt ben aprofitat. Fins i tot, en passar amb l'autocar per la zona portuària de Barcelona vàrem poder veure grans vaixells que ens van sorprendre molt.

Vam passar un dia genial! Aquí teniu un video i les fotos !!!!



divendres, 10 de febrer del 2017

APADRINAMENT LECTOR

Aquesta setmana a l'escola hem iniciat un nou repte: l'apadrinament lector dels nens i nenes de P5 amb els nens i nenes de 4rt.
Aqui teniu les nostres parelles!

































dissabte, 4 de febrer del 2017

HISTORIA DE LEGO

La nostra companya Salma ens ha portat amb un DVD que explica la història de LEGO. També es pot veure a través del canal You tube. És molt interessant!!




https://youtu.be/SD_dJA7KmWk

JA TENIM MOLTES PECES!!

Aquesta setmana les nostres senyoretes han comprat més peces de LEGO de segona mà! I hem convertit el vestíbul de P5 en un Espai LEGO per poder jugar i construir....
Ens ho passem pipa!!!