Pàgines

diumenge, 29 de gener del 2017

DONEM DE MENJAR ALS CUCS

La setmana passada i aquesta els nens i nenes de P5 hem estat els encarregats de donar menjar als cucs. La primera setmana els hi vam donar paper de diari humit i la segona els hi vam donar enciam! Aquí teniu les fotos!















RADIO SIÓ PUBLICA LA NOSTRA NOTÍCIA

http://www.radiosio.cat/noticia/24970-els-alumnes-de-p5-necessiten-peces-de-lego-per-poder-realitzar-el-seu-projecte

DECORACIÓ VESTIBUL

Ja hem acabat de decorar el nostre vestíbul. Hem pintat peces gegants de LEGO, hem fet  un photocall i també hem penjat què en sabem i què en volem saber del nostre projecte! Ha quedat molt bé! Oi que sí?







diumenge, 22 de gener del 2017

CASTELL DE LEGO

Després d'escoltar la nostra petició a través del programa "Tot és possible" de RAC1, ens va trucar la Maria, una senyora de Barcelona per dir-nos que ens donava  un castell de peces Lego duplo. Així que l'hem anat a buscar !!!
Moltes gràcies Maria i família.






VISITA DE RÀDIO SIO

El diendres l'equip de ràdio Sió es va desplaçar a la nostra escola per a fer-nos una petita entrevista sobre el nostre projecte; LEGO. Ja us avisarem el dia que la publiquin en directe. 
Mentre us deixem una pinzellada.....







dimarts, 10 de gener del 2017

JA TENIM NOU PROJECTE

El dilluns al matí ens vam reunir tots els nens i nenes de P5, per triar el projecte que farem aquest trimestre.

Primer vam fer una llista.  Cada nen/a va dir quin projecte li agradaria treballar. Un cop feta, vam votar tots els projectes que més ens agradaven... Fins que va guanyar  LEGO amb 29 vots