Pàgines

dimecres, 26 d’octubre del 2016

CANÇÓ PANELLETS


Cada vegada que féiem una boleta per fer un panellet, cantàvem aquesta cançó....







FEM PANELLETS

A la tarda després de rentar-nos les mans amb aigua i sabó,  cada nen/a ha fet quatre panellets diferents: D'AMETLLA, CIRERA, CODONYAT i SUCRE.


Un cop ficats a la safata ens hem pogut llepar els dits i tastar els ingredients!!!! 

Fes click a la imatge per veure més fotografies


https://goo.gl/photos/5tZntwjGExw77oSw8

FEM LA PASTA

Per fer els panellets ho hem fet amb dues sessions:
Al matí hem fet la pasta: primer hem xafat la patata i després hem barrejat tots els ingredients (farina d'ametlla, sucre i ou).











diumenge, 16 d’octubre del 2016

REVERÈNCIA A LA SENYORA

El Jofre, el servent del castell ens va ensenyar a fer una reverència a la Senyora, ja que sempre està de mala lluna, així que cada vegada que s'enfadava, tots li fèiem una reverència i li déiem coses boniques.... Mireu!





dissabte, 15 d’octubre del 2016

SORTIDA AL CASTELL DE MONTSONÍS

El passat divendres dia 14 d'octubre els prínceps i princeses de P5 vàrem visitar al Castell de Montsonís. Allà ens esperàven un soldat, el Jofre i la Senyora del castell. Durant 2 hores ens van ensenyar totes les habitacions del castell i les seves parts: el festejador, el menjador, l'habitació reial i l'habitació del pelegrí, la presó, el laberint secret.... I també vam pujar fins dalt de tot on hi ha els merlets i la bandera!!!

Ens ho van explicar molt i molt bé!

Després vam agafar l'autocar per anar fins a Montclar on vam dinar al local social, que ens va cedir l'Ajuntament. Després de dinar vam veure també el castell de Montclar per fora.

Fes click a la imatge per veure totes les fotos.


diumenge, 9 d’octubre del 2016

ESMORZAR REIAL

El divendres abans de la Fira, els nens i nenes de P5 vàrem fer un esmorzar reial. Primer de tot ens vam posar una corona de prínceps i princeses. Després vam tallar el pa, el vam sucar d'oli amb sucre o sal,... fins i tot vam beure amb copes!





















dissabte, 1 d’octubre del 2016

VISITA A L'ESPAI GUINOVART

ELS NENS I NENES DE P5 HEM VISITAT L'ESPAI GUINOVART, LA LLUÏSA ENS HA EXPLICAT MOLT BÉ LES DIFERENTS PARTS DE L'ESPAI I COSES QUE VA FER EN "GUINO" QUAN ERA PETIT. ENS HO HEM PASSAT GENIAL!!!
AH! I TAMBÉ HEM FET UN AMULET, QUE HAUREM DE PORTAR CADA VEGADA QUE ANEM A VISITAR L'ESPAI DURANT AQUEST CURS.
Per veure més fotos fes click aquí



EL GIRA-SOL DEL PEP I DEL MARTÍ

AQUESTA SETMANA EL PEP I EL MARTÍ  ENS HA PORTAT EL GIRA-SOL QUE VAM PLANTAR EL CURS PASSAT! MIREU QUE GRANS SE'LS HI HAN  FET!!!